De kracht van de GS3

La Marzocco GS3Iedereen kent dat gevoel van gewenning aan een bepaald luxe product. Je koopt het, voelt je de koning te rijk en na een poosje is dat gevoel al weer normaal geworden en val je terug in het gevoel van acceptatie. Eigenlijk is het geen speciaal gevoel meer, maar is het normaal geworden, dat het product er is. Dat gevoel heb ik met mijn GS3 eigenlijk nooit gehad. Deze machine en vooral het bezitten ervan , blijft je als zeer speciaal ervaren. Gewoon omdat deze machine voor de echte koffie freaks toch wel een van de toppers is.

Nu was er laatst iemand die mij vroeg wat nu eigenlijk de werkelijke kracht van mijn GS3 was?

Tja, en dat vroeg hij dus op het moment dat mijn machine nu net in onderhoud was. Een beter moment had hij niet kunnen kiezen. Ik voelde mij namelijk behoorlijk ontheemd en ik wist ook precies waarom! Met alle respect voor mijn Silvia, want je moet er maar aan gaan staan om even de plaats in te moeten nemen van een GS3. Dat gaat dus niet! Niet dat de shots niet goed zijn, maar uiteindelijk mis je toch iets… Je mist namelijk de constante continuïteit in je shots! Keer op keer een super espresso zetten zonder dat de kwaliteit echt fluctueert. Die stabiliteit in shots is dus de werkelijke kracht van de GS3! En dat is nu precies dat speciale gevoel dat ik blijf houden met mijn GS3. Die constante continuïteit maakt dat je van deze machine gaat houden en het is de koffie die je buitenshuis voorgezet krijgt, die er voor zorgt dat je deze machine nooit als normaal gaat ervaren!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookCheck Our Feed